Strast između Alfa Romea i Švicarske postaje sve jača i jača

  • U natjecanju “Best Cars” (Najbolji automobili) koje je organizirao Auto Illustrierte, najveći švicarski automobilistički časopis, natjecalo se 455 automobila u 13 kategorija.
  • Alfa Romeo je nadmoćno dominirao, osvojivši tri nagrade za modele Giulia, Stelvio i Tonale, kao i prvo mjesto u kategoriji "Design/Styling" (Dizajn/stil) i plasman na podij za "Advertising” (Oglašavanje)" i "Popularity” (Popularnost).


Još jednom ove godine Alfa Romeo osvojio je srca Švicaraca na 30. “Best Cars Awards“,  dodjeli nagrada za najbolje automobile, prestižnom natjecanju za koje glasaju čitatelji iz užeg izbora od 455 modela podijeljenih u 13 kategorija.

 

Čitatelji Auto Illustrierte, najvećeg automobilskog časopisa u Švicarskoj, bez sumnje su dodijelili nekoliko nagrada marki Alfa Romeo, kako bi potvrdili koliko je duboko ukorijenjena strast između marke i švicarske zajednice, koja sebe vidi u vrijednostima koje predstavlja Talijanski premium proizvođač automobila.

 

Alfa Romeo iza sebe ima izvanredan niz uspjeha: doista, Giulia je sedmi put zaredom zauzela prvo mjesto među "medium-sized sedans” (srednje velike limuzine). Da ne spominjemo Stelvio, sa svojim šestim trijumfom kao "Large SUV/Off-Road” (Veliki SUV/Off-Road), niti Tonale i drugi put kada je pobijedio svoje konkurente u kategoriji "Compact SUV/Off-Road” (Kompaktni SUV/Off-Road). Uostalom, od lansiranja na švicarsko tržište, modeli Giulia, Stelvio i Tonale zauzimaju prva mjesta u svojim kategorijama na godišnjoj razini.

 

Kako bi dodao velikoj pobjedi vrhunskog proizvođača automobila koji raste više nego bilo koji drugi iz godine u godinu, osvojio je još tri priznanja na dodjeli nagrada “Best Cars Awards” (za najbolje automobile): prvo mjesto u kategoriji  “Appearance/Styling” (Izgled/stil) i plasman na podij u kategorijama "Advertising" (Oglašavanje) i "Popularity“ (Popularnost) marke.