ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI

2 godine jamstva na originalne rezervne dijelove

 

Za originalne rezervne dijelove i tvornički obnovljene originalne rezervne dijelove jamstvo je 24 mjeseca, pod uvjetom da su ugrađeni u ovlaštenoj servisnoj mreži. U međurazdoblju vozilo je potrebno redovito održavati u ovlaštenoj servisnoj mreži, kako je propisao proizvođač u uputama za uporabu i održavanje vozila.

Za ostvarivanje prava na jamstvo potrebno je priložiti originalni račun.

Kvarovi koji proizlaze iz normalnog trošenja ili mehaničkih oštećenja nisu pokriveni jamstvom.

 

Originalni rezervni dijelovi

 

Originalni rezervni dijelovi osiguravaju pouzdanost i od strane proizvođača projektirane performanse potrebne za bezbrižnu vožnju. Napravljeni su na potpuno isti način kao i dijelovi korišteni tijekom prve ugradnje. Također su potpuno identični u pogledu broja testova tijekom proizvodnje kao i tvorničke obnove. Korištenje originalnih rezervnih dijelova osigurava da se projektirane performanse vozila s vremenom ne pogoršavaju.

 

Jedno od najvažnijih pravila brižljivog održavanja vozila je korištenje originalnih Alfa Romeoovih rezervnih dijelova. Prepoznat ćete ih po prepoznatljivom pakiranju, a dostupni su isključivo u ovlaštenoj Alfa Romeo servisnoj mreži.

 

Kvalitetu i pravilan odabir originalnih Alfa Romeo rezervnih dijelova jamče vrhunski stručnjaci koji u svom radu koriste najsuvremeniju opremu. Njihova uporaba osigurava brzu i učinkovitu uslugu.

 

Ovlaštena Alfa Romeo servisna mreža koristi originalne Alfa Romeo rezervne dijelove i originalne tvornički reparirane Alfa Romeo rezervne dijelove.

 

Obnovljeni originalni rezervni dijelovi

 

Riječ je o originalnim rezervnim dijelovima koji su već bili u upotrebi, ali su vraćeni u Alfa Romeo, gdje su ih potpuno obnovili i pobrinuli se da po kvaliteti i pouzdanosti budu potpuno jednaki novim originalnim dijelovima.

 

Vlasnicima Alfa Romeo vozila omogućena je kupnja zamjenskih obnovljenih mehaničkih sklopova (motor, mjenjač i dr.) po posebno povoljnim cijenama i uz zadržavanje svih jamstava.

Na taj način doprinosimo zaštiti okoliša povećanjem broja dijelova izgrađenih iz vozila koji se mogu ponovno upotrijebiti.