ALFA ROMEO FREE TO GO MOBILNA ASISTENCIJA

Kako bi vaša vožnja bila što ugodnija i bezbrižnija, a zadovoljstvo vozilom veće, Autocommerce Hrvatska nudi  povlaštenu uslugu koja pripada svakom vlasniku vozila kupljenog putem ovlaštenog trgovca u Republici Hrvatskoj pod nazivom Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija.
 

Sa ovom uslugom  naši  stručnjaci su uvijek s Vama. U slučaju potrebe naša ekipa će se odmah odazvati i biti vam na raspolaganju u najkraće moguće vrijeme kako bi riješila eventualno postojeći problem i omogućila vam nastavak putovanja.
 

Usluge Alfa Romeo FREE TO GO mobilne asistencije dostupne su na području Republike Hrvatske i drugih država Evrope.

 

Ukoliko je vaše vozilo ostalo u kvaru i više nije pokretno, dovoljno je da nazovete operativni centar „Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija“ na broj 0800 0550 ili za pozive iz inozemstva broj +385 1 3688 290, koji će u najkraćem mogućem roku organizirati rješavanje problema.

 

Pravo na uslugu

Pravo na besplatnu uslugu imaju vozila prodana od strane ovlaštenog trgovca U Republici Hrvatsko koja imaju valjano ispunjenu Jamstvenu knjižicu izdanu od strane Autocommerce Hrvatska. Sam kvar koji je doveo do nepokretnosti vozila mora biti u pokriću jamstva, što konstatira ovlaštena stručna osoba servisa u suradnji sa tehničkom službom. Ukoliko korisnik ne ispunjava navedene uvjete dužan je troškove Alfa Romeo FREE TO GO mobilne asistencije podmiriti sam.

 

Vrste usluga:

 

Pomoć na cesti

U slučaju kvara na vozilu Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija ASISTENCIJA poslati će službu pomoći na cesti na mjesto na kojem se vozilo nalazi. Pomoć na cesti je osposobljena za otklanjanje manjih kvarova (prazna baterija, puknuta guma i slično..) na licu mjesta, dok je kod većih kvarova pomoć ograničena na vuču vozila do najbližeg ovlaštenog servisa.

 

Vuča vozila

Vozilo koje je ostalo u kvaru i nema mogućnosti daljnje vožnje biti će pomoću vučne službe odvučeno do najbližeg ovlaštenog servisa.  Ako vozilo ostane u kvaru u blizini mjesta trgovca koji je vozilo prodao, isto će biti odvučeno u ovlašteni servis tog trgovca.

 

Zamjensko vozilo

Ukoliko popravak vozila nije moguće izvršiti tijekom slijedeća 24 sata od dolaska vozila u servis, a predmetnom vozilu traje jamstvo i kvar je u pokriću jamstva, vlasniku vozila će u najkraćem roku biti organizirano zamjensko vozilo.

NAPOMENA: Usluga zamjenskog vozila u okviru Alfa Romeo FREE TO GO mobilne asistencije ne odnosi se na komercijalna vozila za djelatnost dostave robe i putnika te na rent a car vozila. Za navedena vozila usluga „ZAMJENSKO VOZILO“ može se dogovoriti sklapanjem posebnog ugovora.

 

Hotelski smještaj

Ukoliko se kvar dogodi na udaljenosti većoj od 100 Km od odredišta ili prebivališta korisnika, a vozilo ostane nepokretno više od 24 sata i ako korisnik želi pričekati završetak popravka vozila u mjestu jer je zbog brzine popravka ili drugih razloga to najrazboritija odluka  i tako odluči služba Alfa Romeo FREE TO GO mobilne asistencije  organizirati će i pokriti sve troškove smještaja  korisnika usluge. Troškovi koji će biti pokriveni u Hrvatskoj mogu iznositi najviše 100 EUR/dan u kunskoj protuvrijednosti.

Sve ostale troškove osim noćenja i doručka plaća sam korisnik.

 

Povratak ili nastavak putovanja

Ako nakon vuče u servisnu radionicu, vozilo ne može biti popravljeno u istom danu, na zahtjev korisnika Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija organizirati će nastavak putovanja najkraćim putem, koristeći:

  • autobusni prijevoz
  • vlak
  • bilo koje drugo najprikladnije lokalno sredstvo prijevoza
  • u izuzetnim slučajevima obzirom na udaljenost i avio prijevoz

Korisnici koji se nalaze u zoni javnog gradskog prijevoza (mjesto stanovanja je jednako mjestu gdje je vozilo ostalo u kvaru) nemaju pravo na organizaciju prijevoza.

 

Vraćanje popravljenog vozila

Nakon popravka vozila, a ako su korisnici vraćeni kući, Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija organizira troškove prijevoza za jednu osobu kojoj se omogućuje da preuzme popravljeno vozilo. O načinu prijevoza, u svim slučajevima odlučuje Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija nakon što su se posavjetovali sa korisnikom.

Korisnik koji je na korištenje dobio zamjensko vozilo, sa istim odlazi po svoje popravljeno vozilo.

U slučaju da je korisnik usluga spriječen, vozilo može vratiti vozač službe Alfa Romeo FREE TO GO mobilne asistencije, troškove snosi korisnik.

U ovom slučaju korisnik dostavlja centru „Alfa Romeo FREE TO GO mobilna asistencija“ pisano odobrenje za provođenje usluge. Sadržaj ovlaštenja predviđa preuzimanje odgovornosti korisnika za sva eventualna oštećenja vozila za vrijeme prijevoza korisniku.

 

Načini izvođenja usluga

Navedene intervencije i usluge izvoditi će se u skladu sa trenutno raspoloživim sredstvima i u dogovoru sa strankom.