ALFA ROMEO TONALE

Početak nove ere za marku Alfa Romeo.

alfa romeo tonale

NEW TONALE

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Poboljšano softversko
iskustvo

Najnaprednija tehnologija
elektrifikacije

Inovativna tehnologija
za kontrolu i udobnost

 

Autentično
iskustvo pri vožnji

Vanjština
FUNKCIONALNA LJEPOTA
Alfa romeo gallery exterior 1

Dizajn koji vješto objedinjuje elegantne značajke marke Alfa Romeo, redizajnirane kako bi bile modernije i funkcionalnije, bez odbacivanja značajki karakterističnih za talijanski dizajn.​

Vanjština
Alfa romeo gallery exterior 2

Upečatljiva „Scudetto”  V-zaštita u prvom je planu na prednjem kraju vozila Alfa Romeo Tonale.

Vanjština
Alfa romeo gallery exterior

Prilagodljiva potpuno LED Matrix 3+3 prednja svjetla stvaraju jedinstven dojam, karakterističan za DNA kod modela Alfa Romeo.

Vanjština
Alfa romeo gallery exterior 3

20” „Teledial” kotači od lake legure s crvenim kočionim čeljustima: dizajn osvježen u modernom duhu, sa zadržanom temom „telefonskog brojčanika” karakterističnom za ikonske modele automobila iz 1960-ih godina.

Vanjština
Alfa romeo gallery exterior 4

Zaobljena stražnja svjetla protežu se duž čitavog stražnjeg kraja vozila, pružajući doista jedinstven i upečatljiv svjetlosni sklop.

Unutrašnjost
VOZAČ JE U SREDIŠTU SVEGA
Alfa romeo gallery interior 1

Automobil dizajniran i izrađen tako da vi budete u središtu pozornosti u svakom trenutku. Vrhunski materijali i završeno obrade, u kombinaciji s neočekivanim pozadinskim osvjetljenjem ploče s instrumentima, odmah stvaraju poznati ugođaj karakterističan za Alfa Romeo.

Unutrašnjost
Alfa romeo gallery interior 2

Sportsko i tehnološki napredno okruženje posebno je osmišljeno tako da u potpunosti bude usredotočeno i usmjereno na vozača. „Teleskopska” ploča s instrumentima, koja se naziva „Cannocchiale”, s potpuno digitalnim zaslonom od 12,3” i dodirnim zaslonom od 10,25” za aktivno iskustvo pri vožnji tijekom kojeg vlada savršen sklad između strasti i kontrole.

Unutrašnjost
Alfa romeo gallery interior 3

Prednja sjedala s ventilacijom presvučena običnom ili Alcantara kožom posebno su dizajnirana za neprekidnu udobnost, a uživanje u vožnji podižu na posve novu razinu.

Unutrašnjost
Alfa romeo gallery interior 4

​Savršeno pozicionirana LED svjetla stvaraju savršenu atmosferu tijekom svakog putovanja.

​Unutrašnjost
​DODAJTE BOJE SVOM MODELU TONALE
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su informativne naravi i služe samo za ilustraciju. Boje i prikazani detalji možda neće biti dostupni ili se mogu razlikovati ovisno o tome kad će vozilo biti dostupno te u skladu s tehničkim i/ili proizvodnim te/ili komercijalnim razlozima. Na nekim slikama može biti prikazana dodatna oprema i/ili oprema koja nije standardna i koja se može, kad vozilo postane dostupno, promijeniti ovisno o zahtjevima kupaca te koju će možda trebati nadoplatiti.

gallery software
TEHNOLOGIJA

NAJNAPREDNIJA TEHNOLOGIJA​

Zahvaljujući novoj generaciji strukture softvera, Tonale nudi čitav niz tehnoloških inovacija. Prvi je automobil ikad s NFT digitalnim certifikatom koji se temelji na „blockchain” tehnologiji, opremljen je glasovnim asistentom Amazon Alexa*, omogućuje korištenje ekskluzivnih usluga sa servisa Amazon* i još mnogo toga. Ekosustav integriranih digitalnih usluga jamči najbolje iskustvo, kako u automobilu tako i izvan njega.

*Amazon, Alexa i svi pripadajući logotipi zaštitni su znakovi tvrtke Amazon.com, Inc. ili njenih sestrinskih tvrtki.

Alat Alfa Connect Services
UVIJEK POVEZANI

Usluge Alfa Connect Services pružaju vam maksimalni osjećaj povezanosti i omogućuju jednostavno upravljanje funkcijama u vašem novom vozilu Tonale s bilo kojeg mjesta. 
Uz mobilnu aplikaciju My Alfa Connect vaš novi Tonale bit će vam uvijek na dlanu.

Osim toga, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji My Alfa Connect , možete pristupati ponudama naših partnera i ostvariti pogodnosti za osiguranje kad su telematski podaci vašeg vozila povezani.
Odmah preuzmite aplikaciju My Alfa Connect i saznajte koje su vam sve usluge dostupne.

    

 

engine 1
Pogonski sustav

DONOSI NOV NAČIN POKAZIVANJA SPORTSKOG
DUHA ZA 21.° STOLJEĆE

Novi Tonale obilježava ulazak tvrtke Alfa Romeo u svijet elektrifikacije, s rješenjima koja su posebno kreirana kako bi se unaprijedio DNA kod marke.

Odricanje od odgovornosti

Potrošnja goriva vozila iz asortimana Alfa Romeo Tonale Hybrid MHEV (l/100 km): 6,3 – -5,6; emisije CO₂ (g/km): 144 – 127. Homologacijske vrijednosti utvrđene su u kombiniranom ciklusu vožnje (WLTP), a zadnje su ažurirane 26. 5. 2022. Vrijednosti su informativne i služe za usporedbu.

Dinamičnost pri vožnji
UMIJEĆE VLADANJA CESTOM
driving dynamics
NAPREDNI SUSTAVI ZA POMOĆ PRI VOŽNJI
INOVATIVNA TEHNOLOGIJA ZA VRHUNSKU KONTROLU
safety

Tonale ide korak dalje i omogućuje bolju sinergiju između čovjeka i stroja, pružajući instinktivnije iskustvo vožnje zahvaljujući najnovijim naprednim sustavima za pomoć pri vožnji (ADAS). Dosezanjem razine 2 autonomne vožnje, svi u automobilu cijenit će dodatnu razinu kontrole i udobnosti.

Dimenzije

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su informativne naravi i služe samo za ilustraciju. Boje i prikazani detalji možda neće biti dostupni ili se mogu razlikovati ovisno o tome kad će vozilo biti dostupno te u skladu s tehničkim i/ili proizvodnim te/ili komercijalnim razlozima. Na nekim slikama može biti prikazana dodatna oprema i/ili oprema koja nije standardna i koja se može, kad vozilo postane dostupno, promijeniti ovisno o zahtjevima kupaca te koju će možda trebati nadoplatiti.

Probna vožnja

Zakažite probnu vožnji i iskusite jedinstven osjećaj vožnje vozila Alfa Romeo.

Internetska brošura

Saznajte sve potrebne informacije o svom omiljenom modelu Alfa Romeo. Preuzmite brošuru sa svim podacima.

Posjetite ovlaštenog trgovca

Zakažite termin i posjetite ovlaštenog trgovca i odaberite svoje novo vozilo Alfa Romeo.