NAŠA POVIJEST

Saznajte više o izvanrednoj i upečatljivoj povijesti marke. Povijesti koja se reflektira i vidljiva je na svakom vozilu ove marke.

LEGENDA O TVRTKI ALFA ROMEO

Dana 24. lipnja 1910. osnovana je nova tvrtka u Milanu pod nazivom A.L.F.A. (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili). Nekoliko godina kasnije, napuljski poduzetnik Nicola Romeo preuzima tvrtku i mijenja njen naziv u Alfa Romeo.

Od automobila 24 HP, prvog modela ikad proizvedenog u tvrtki, do zelene oznake Quadrifoglio. Od legendarnog Tazija Nuvolarija i Enza Ferrarija do legendarnog Nine Farine i Juana Manuela Fangija. Od osvajanja prvog svjetskog motosport prvenstva s modelom P2 do prvog naslova u Formuli 1 s modelom Alfetta 158. Od modela Giulietta do modela Spider, od čitave dinastije varijanti modela Giulia do projekta Tipo 33. Saznajte više o povijesnim uspjesima, automobilima i ljudima koji su doprinijeli stvaranju legendarne marke Alfa Romeo.

USLUGE HERITAGE

Heritage nudi brojne usluge izrađene po mjeri za iskonske poznavatelje, vlasnike i kolekcionare „vintage” modela Alfa Romeo.

Saznajte više o podataka o proizvodnji nekog Alfa Romeo „klasika” tako što ćete za njega zatražiti Potvrdu o podrijetlu. Zatražite od tima stručnjaka odjela Heritage da potvrde podrijetlo vašeg „vintage” modela Alfa Romeo i izdaju vam Potvrdu o autentičnosti, ili provjerite dostupne programe reparacije i restauracije koji će vam omogućiti da vaš automobil zadrži bezvremenski sjaj i auru.

PROJEKT RELOADED BY CREATORS

Heritage u prodajnoj ponudi ima niz odabranih modela marke Alfa Romeo koji su se upisali u povijest, kao i usluge restauriranja, repariranja i potvrđivanja autentičnosti modela, a sve to zahvaljujući predanom timu tehničkih stručnjaka.

Postanite ponosni vlasnik „vintage” modela Alfa Romeo o kojem ste oduvijek sanjali tako što ćete ga kupiti izravno u tvrtki gdje je proizveden. Saznajte koji su automobili dostupni u okviru projekta Reloaded by Creators (kupnja izvornog modela od izvornog autora).