Stelvio

INSPIRIRAN IKONSKIM DIZAJNOM ALFA ROMEO

Ikonski dizajn Alfa Romeo temelj je za oblikovanje ovog SUV modela bez premca koji se ističe jedinstvenim i ključnim obilježjima nasljeđa marke i savršeno se stilski poklapa s novim modelom Giulia. Vrhunski dizajn inspiriran nasljeđem u jednakoj je mjeri izvanredan i svrsishovit. Sve je oblikovano na mehaničkoj podlozi, poput odijela izrađenog po mjeri za tijelo sportaša. Svaka je pojedinost pomno promišljena i izrađena da poboljša aerodinamičnost i dodatno naglasi performanse modela Stelvio, bez previše drame. Mi u tvrtci Alfa Romeo to zovemo „Svrsishovita ljepota”.

PROFINJENA TEHNOLOGIJA

Najnaprednije sigurnosne tehnologije i rješenja bez premca u kategoriji. Alfa Romeo nastavio je svoju tradiciju postavljanja ambicioznih ciljeva i uveo izvanredne inovacijske značajke, dok je pritom ostao vjeran svojoj jedinstvenoj filozofiji pri proizvodnji automobila. Stelvio sadrži brojna tehnološki napredna rješenja, pa tako prvi na svijetu ima ugrađeni kočioni sustav (IBS), autonomni sustav kočenja u slučaju nužde (AEB) s prepoznavanjem pješaka i kardansko vratilo u potpunosti izrađeno od karbonskih vlakana. Stelvio je heroj koji piše novu povijest u kategoriji SUV modela, uz nov emotivni moment.

ALFA ROMEO PERFORMANSE KONAČNO U SUV MODELU

Stelvio je dizajniran tako da s lakoćom svladava svaki teren, prateći duh i instinkte vozača. Uvijek jamči sportsko i smireno upravljanje – što može zahvaliti svojim jedinstvenim dinamičnim rješenjima i laganoj konstrukciji. Stelvio donosi najizravniji, najbolji u klasi omjer odaziva kola upravljača, zahvaljujući patentiranom ovjesu Alfa™Link i idealnoj raspodjeli težine u omjeru 50/50. Bočne stranice i vrata prtljažnika su od aluminija, a ima i aluminijski motor posebno dizajniran za smanjenje težine. Revolucionarni sustav pogona na sva četiri kotača Q4 nadopunjuje čitav komplet inovacija bez premca koje Alfa Romeo donosi u kategoriju SUV vozila.

OPREMA

Otkrijte beskompromisnu kvalitetu posvećenu svim opremama novog Stelvia.
Opreme su: Business, Super i Executive.