ALFA ROMEO STELVIO

Performanse, svestranost, udobnost, tehnologija: iskustvo pri vožnji koje je neusporedivo.

STELVIO

ISTAKNUTE ZNAČAJKE

Upečatljiv talijanski dizajn

SUV kako ga vidi Alfa Romeo

Napredni sustavi zapomoć pri vožnji

Autonomna vožnja razine 2

Savršena raspodjela težine

Optimalna ujednačenost za dinamičnost pri vožnji bez premca

Sustav ovjesa Alfa™ Link

Izvrsna preciznost, maksimalna udobnost

stelvio
STELVIO SUPER
STELVIO SPRINT
STELVIO VELOCE
Vanjština
POSEBAN DIZAJN KOJI BUDI SVA OSJETILA
Vanjština

Stelvio Veloce 20” kotači od lake legure s crvenim kočionim čeljustima.

Vanjština

Stražnja LED svjetla karakteristična za Alfa Romeo.

Vanjština

Prilagodljiva, dvostruka ksenon prednja svjetla za maksimalno osvjetljavanje.

Unutrašnjost
JEDINSTVENE EMOCIJE PRISUTNE U SVAKOM DETALJU
Unutrašnjost

Središnja konzola: praktični pretinci za odlaganje i premium završna obrada površina.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su informativne naravi i služe samo za ilustraciju. Boje i prikazani detalji možda neće biti dostupni ili se mogu razlikovati ovisno o tome kad će vozilo biti dostupno te u skladu s tehničkim i/ili proizvodnim te/ili komercijalnim razlozima. Na nekim slikama može biti prikazana dodatna oprema i/ili oprema koja nije standardna i koja se može, kad vozilo postane dostupno, promijeniti ovisno o zahtjevima kupaca te koju će možda trebati nadoplatiti.

Tehnologija
UŽIVANJE U VOŽNJI ALFA ROMEO SUV MODELA

Stelvio donosi iskonsko uživanje u vožnji zahvaljujući najnaprednijim tehnološkim rješenjima koja sadrži i koja su posve u stilu marke Alfa Romeo.

Napredni sustavi za pomoć pri vožnji

LJEPOTA KOJU POKREĆE TEHNOLOGIJA

Model Alfa Romeo Stelvio usavršio je umijeće pronalaska savršenog balansa strasti ručne vožnje i najnaprednijih automatiziranih sustava za vožnju, čime je dosegnuta nova (druga) razina autonomne vožnje. Model Stelvio opremljen je sustavima koji inteligentno nadziru područje oko vozila kako bi osigurali da vozač zadrži kontrolu nad vozilom i zajamčili mu uživanje u vožnji.

Infotainment
OKRUŽITE SE IZVRSNOM TEHNOLOGIJOM

Jednostavno i intuitivno. Nov i potpuno redizajniran Infotainment sustav vozila Alfa Romeo Stelvio opremljen je zaslonom Multi-Touch od 8,8". Jer dovoljan je samo jedan jednostavni dodir.

Alat Alfa Connect Services

NAJBOLJE MOGUĆNOSTI POVEZIVANJA

Budite povezani sa svijetom. I sa svojim automobilom. Usluge Alfa Connect Services omogućuju povezivanje i jamče izvrsne mogućnosti povezivanja sa sustavima Android Auto™ i Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

U svim hitnim situacijama My Assistant vam omogućuje da se obratite odgovarajućim pozivnim centrima i službama koje će učiniti sve kako bi vaš problem riješile u najkraćem mogućem roku.

MY REMOTE

Uz My Remote interakcija s automobilom Alfa Romeo Stelvio dostupna vam je u svakom trenutku i s bilo koje lokacije: možete zaključavati i otključavati vrata, uključivati i isključivati svjetla i obavljati puno drugih radnji. A sve to sa svog pametnog telefona ili pametnog sata.

MY CAR

Uz My Car postavke općeg stanja i statusa vozila Alfa Romeo Stelvio neprekidno možete pratiti i njima upravljati, izravno s pametnog telefona ili putem računala, čak i kad niste za upravljačem.

MY WI-FI*

Uz My Wi-Fi bežičnu internetsku vezu možete podijeliti sa svim putnicima u vozilu Alfa Romeo Stelvio.

*My Wi-Fi je dodatna usluga.

MY ALERT*

Zaštitite svoje vozilo Stelvio funkcijom My Alert, koja vas putem aplikacije obavještava o svim sumnjivim događajima, primjerice, ako dođe do pokušaja krađe ili neovlaštene vuče.

*My Alert je dodatna usluga.

MY NAVIGATION

Uz My Navigation vaše iskustvo pri vožnji postaje još potpunije: primate novosti o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i stanju na cestama u stvarnom vremenu. Također možete potražiti odredišta ili interesne točke na svom pametnom telefonu i poslati ih ugrađenom sustavu za navigaciju.

Osim toga, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji My Alfa Connect možete pristupati ponudama naših partnera i ostvariti pogodnosti za osiguranje kad su telematski podaci vašeg vozila povezani.
Za više informacija kliknite ovdje.

MOTOR

STELVIO, ISKONSKE PERFORMANSE

Bogat asortiman učinkovitih motora visokih performansi, u potpunosti izrađenih od aluminija, u kombinaciji s automatskim mjenjačem ZF s 8 brzina za maksimalnu učinkovitost po pitanju potrošnje ulja, performansi i udobnosti. Širok raspon dizelskih i benzinskih motora, od 160 do 280 ks.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Potrošnja goriva vozila iz asortimana Stelvio (l/100 km): 9,2 – 5,6; emisije CO₂ (g/km): 208 – 146.
Homologacijske vrijednosti utvrđene su u kombiniranom ciklusu vožnje (WLTP), a zadnje su ažurirani 26. 5. 2021. Vrijednosti su informativne i služe za usporedbu.

Dimenzije

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su isključivo informativne naravi, više detalja o proizvodu i raspoloživim bojama potražite ovdje: https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Probna vožnja

Zakažite probnu vožnji i iskusite jedinstven osjećaj vožnje vozila Alfa Romeo.

Internetska brošura

Saznajte sve potrebne informacije o svom omiljenom modelu Alfa Romeo. Preuzmite brošuru sa svim podacima.

Posjetite ovlaštenog trgovca

Zakažite termin i posjetite ovlaštenog trgovca i odaberite svoje novo vozilo Alfa Romeo.