ALFA ROMEO GIULIA

Jedinstven model koji donosi iskustvo vožnje bez premca i jednako takve emocije.

ISTAKNUTE ZNAČAJKE​

Upečatljiv dizajn

Talijanski dizajn u iskonskom Alfa Romeo stilu

Napredni sustavi za pomoć pri vožnji

Autonomna vožnja razine 2

Raspodjela težine 50/50

Savršena ujednačenost za dinamičnosti pri vožnji bez premca

Sustav ovjesa Alfa™ Link

Veća preciznost, maksimalna udobnost

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su informativne naravi i služe samo za ilustraciju. Boje i prikazani detalji možda neće biti dostupni ili se mogu razlikovati ovisno o tome kad će vozilo biti dostupno te u skladu s tehničkim i/ili proizvodnim te/ili komercijalnim razlozima. Na nekim slikama može biti prikazana dodatna oprema i/ili oprema koja nije standardna i koja se može, kad vozilo postane dostupno, promijeniti ovisno o zahtjevima kupaca te koju će možda trebati nadoplatiti.

Napredni sustavi za pomoć pri vožnji

LJEPOTA KOJU POKREĆE TEHNOLOGIJA

Model Alfa Romeo Giulia usavršio je umijeće pronalaska savršenog balansa strasti ručne vožnje i najnaprednijih automatiziranih sustava za vožnju, čime je dosegnuta nova (druga) razina autonomne vožnje. Model Giulia opremljen je sustavima koji inteligentno nadziru područje oko vozila kako bi osigurali da vozač zadrži
kontrolu nad vozilom i zajamčili mu uživanje u vožnji.

Infotainment
OKRUŽITE SE TEHNOLOGIJOM KOJA DJELUJE NA SVA OSJETILA

Nekoliko intuitivnih gesti (pokreta) osigurat će vam glatko iskustvo pri vožnji automobila Alfa Romeo Giulia.

Alat Alfa Connect Services

NAJBOLJE MOGUĆNOSTI POVEZIVANJA

Budite povezani sa svijetom. I sa svojim automobilom. Usluge Alfa Connect Services omogućuju povezivanje i jamče izvrsne mogućnosti povezivanja sa sustavima Android Auto™ i Apple CarPlay.

MY ASSISTANT

U svim hitnim situacijama My Assistant vam omogućuje da se obratite odgovarajućim pozivnim centrima i službama koje će učiniti sve kako bi vaš problem riješile u najkraćem mogućem roku.

MY REMOTE

Uz My Remote interakcija s automobilom Alfa Romeo Giulia dostupna vam je u svakom trenutku i s bilo koje lokacije: možete zaključavati i otključavati vrata, uključivati i isključivati svjetla i obavljati puno drugih radnji. A sve to sa svog pametnog telefona ili pametnog sata.

MY CAR

Uz My Car postavke općeg stanja i statusa vozila Alfa Romeo Giulia neprekidno možete pratiti i njima upravljati, izravno s pametnog telefona ili putem računala, čak i kad niste za upravljačem.

MY WI-FI*

Uz My Wi-Fi bežičnu internetsku vezu možete podijeliti sa svim putnicima u vozilu Alfa Romeo Giulia.

*My Wi-Fi je dodatna usluga.

MY ALERT*

Zaštitite svoje vozilo Giulia funkcijom My Alert, koja vas putem aplikacije obavještava o svim sumnjivim događajima, primjerice, ako dođe do pokušaja krađe vozila ili neovlaštene vuče.

*My Alert je dodatna usluga.

MY NAVIGATION

Uz My Navigation vaše iskustvo pri vožnji postaje još potpunije: primate novosti o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i stanju na cestama u stvarnom vremenu. Također možete potražiti odredišta ili interesne točke na svom pametnom telefonu i poslati ih ugrađenom sustavu za navigaciju.

Osim toga, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji My Alfa Connect možete pristupati ponudama naših partnera i ostvariti pogodnosti za osiguranje kad su telematski podaci vašeg vozila povezani.
Za više informacija kliknite ovdje.

Performanse

VLADAJTE CESTOM I UŽIVAJTE U VOŽNJI

Učinkoviti motori visokih performansi. Šasija dizajnirana da radi s pogonom na stražnje kotače, inovativni sustavu ovjesa i omjer težine i snage bez premca.
Širok asortiman dizelskih i benzinskih motora, od 160 do 280 ks. Ako želite više informacija o dostupnosti i više detalja, kliknite ovdje i konfigurirajte svoju verziju.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Potrošnja goriva vozila iz asortimana Giulia (l/100 km): 8,4 – 4,8; emisije CO₂ (g/km): 190 – 126..
Homologacijske vrijednosti utvrđene su u kombiniranom ciklusu vožnje (WLTP), a zadnje su ažurirani 26. 5. 2021. Vrijednosti su informativne i služe za usporedbu.

Tehnologija
SAVRŠEN
SKLAD MEHANIKE I EMOCIJA

Alfa Romeo Giulia savršen je spoj dizajna, snage i inovacija, a sve zahvaljujući nizu patentiranih tehnologija i upotrebi laganih materijala koji donose jedinstveno uzbuđenje pri vožnji. Svim sustavima, Q2 ili Q4 i sustav kočenja preko žice IBS, u stvarnom vremenu upravlja sustav za upravljanje šasijom Chassis Domain Control.

Dimenzije

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Slike su isključivo informativne naravi, više detalja o proizvodu i raspoloživim bojama potražite ovdje:https://www.alfaromeo.com/configurator-hub

Probna vožnja

Zakažite probnu vožnji i iskusite jedinstveno osjećaj vožnje vozila Alfa Romeo.

Internetska brošura

Saznajte sve potrebne informacije o svom omiljenom modelu Alfa Romeo. Preuzmite brošuru sa svim podacima.

Posjetite ovlaštenog trgovca

Zakažite termin i posjetite ovlaštenog trgovca i odaberite svoje novo vozilo Alfa Romeo.