Alfa Romeo Logo

Modeli

TRIJUMF ALFA ROMEO GIULIE NA NATJECANJU „DRIVER POWER AWARDS 2019” U VELIKOJ BRITANIJI


  • Alfa Romeo Giulia osvojila je zlatnu medalju u kategoriji „Vožnja i upravljivost”, vrijednostima koje se jasno očituju u DNK talijanske marke koje svako putovanje pretvaraju u uzbudljiv doživljaj vožnje.
  • Pratite ovu poveznicu do novog dijela web-mjesta Alfa Romeo press s popisom svih osvojenih međunarodnih nagrada od 2016. do danas.

 

Alfa Romeo Giulia ponovno je pobijedila na uglednom natjecanju časopisa Auto Express „Driver Power Awards” i osvojila zlatnu medalju u kategoriji „Vožnja i upravljivost”. Čuvene dinamičke kvalitete talijanske marke koje svako putovanje pretvaraju u uzbudljiv doživljaj i uvijek u službi udobnosti i sigurnosti u vozilu ponovno su dokazale svoju nepobjedivost. Prvi model u novoj generaciji marke, osim što je manifest koncepta „Meccanica delle emozioni” utjelovljuje i izvorni duh Alfa Romea objedinjujući pet sastavnica koje ga čine jednim od najpoželjnijih marki na tržištu automobila: jasni talijanski dizajn, inovativni, suvremeni motori, besprijekorna raspodjela težine, jedinstvena tehnička rješenja i izvrstan omjer snage i težine.

 

Driver Power predstavlja najopsežnije i najpotpunije istraživanje zadovoljstava kupaca u Ujedinjenom Kraljevstvu koje se koristi podacima prikupljenima od tisuća vlasnika i pokriva sve, od pouzdanosti do učinkovitosti i praktičnosti. To je istraživanje, sedamnaesti put provedeno ove godine, pouzdan i stvaran prikaz mišljenja vlasnika novih vozila.

 

Steve Fowler, urednik časopisa Auto Express, komentira: „Rezultati istraživanja Driver Power ne mogu biti jasniji: vlasnici obožavaju svoja vozila Alfa Romeo Giulia. Alfa Romeo Giulia u ukupnom je poretku osvojila vrlo impresivnih 93 %, a prvo mjesto u kategoriji „Vožnja i upravljivost” potvrđuje naše cestovne ispitivače: Giulia je model koji se vozi s užitkom. Imajući na umu njezine visoke rezultate u kategorijama motor i sigurnost, a da se i ne spominju nevjerojatni rezultati po pitanju stila, očito je da je odluka Alfa Romea da napravi klasičnu sportsku limuzinu s pogonom na stražnje kotače postigla pun pogodak”.

 

Andrew Tracey, voditelj marketinga za Alfa Romeo UK, kaže: „Nagrade Driver Power časopisa Auto Express odraz su značenja vlasništva novog vozila.  Ovogodišnji rezultati pokazuju da je Alfa Romeo Giulia jedan od najboljih novih automobila, a izvrsnu pouzdanost i vjerodostojnost daje činjenica da je to utemeljeno na povratnim informacijama samih kupaca”

 

Untitled-6-5
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.