Alfa Romeo Logo

Modeli

Tri prva mjesta za Alfa Romeo među “Best Brands in All Classes”


Više od 60.000 čitatelja AUTO BILD-a izabralo je dizajn Alfa Romea za pobjednika u tri kategorije. U studiji o odluci o kupnji “The Best Brands in All Classes 2021”, Alfa Romeo je na vrhu kategorija “Compact Car”, “Midsize Car” i “Midsize SUV”.

Čitatelji AUTO BILD-a visoko ocjenjuju stil Alfa Romea. U nedavnom istraživanju najboljih marki automobila u svim klasama (“Best Brands in All Classes”), vozila Alfa Romeo izabrana su kao najljepše dizajnirana u tri kategorije. U kategoriji “Compact Cars” model Alfa Romeo Giulietta, u kategoriji “Middle Class” odabrana je Alfa Romeo Giulia, a u kategoriji “Medium SUV Alfa Romeo Stelvio.  Alfa Romeo Giulia i Alfa Romeo Stelvio po peti put zaredom pobijedili su u studiji o odlukama o kupnji čitatelja AUTO BILD.

Dizajn sva tri pobjednička modela, koji su već osvojili brojne međunarodne nagrade, stvoren je u Centro Stile Alfa Romea, kultnom i inspirativnom centru koji je nedavno postalo i sjedište marke, gdje Alfa Romeo tim usko surađuje s dizajnerima koji su stvorili i nastavljaju stvarati modele koji su ušli u povijest automobilizma. Ljepota i dinamičnost uvijek su bili prepoznatljivi znakovi svake kreacije talijanskog brenda, a pobjeda na “Best Brands” u Njemačkoj dodatno obogaćuje opsežnu kolekciju nagrada koje su odnijeli kući u Italiju u posljednjih nekoliko godina.

Alfa Romeo Giulietta dobila je, između ostalog, nagradu za dizajn “autonis” od AUTO, MOTOR UND SPORT i nagradu “Design Trophy” od AUTO ZEITUNG. Alfa Romeo Giulia dobitnica je nagrade „Red Dot Award“ u Njemačkoj i „Compasso d’Oro“, jedne od najprestižnijih svjetskih nagrada za dizajn. Stelvio, prvi SUV marke Alfa Romeo, također je pobijedio na natječaju za dizajn “autonis” u organizaciji AUTO, MOTOR UND SPORT. Verzije modela, koje su također osvojile najviše nagrada za tehnologiju, užitak u vožnji i inovacije, su Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio i Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. Standardne vrhunske verzije oba modela ističu se među super sportskim automobilima, zahvaljujući snažnom V6 benzinskom motoru s 375 kW (510 KS).

Za istraživanje “Best Brand in All Classes”, koje je provedeno deseti put, AUTO BILD zatražio je od čitatelja da ocijene najpoznatije marke iz različitih industrija. Podijeljeni su najvažniji kriteriji za kupnju automobila, uključujući dizajn. U automobilskom sektoru, za izbor je bilo izabrano 37 marki iz 14 segmenata, od najmanjeg automobila do SUV-a. Ukupno je sudjelovalo više od 60 000 čitatelja.

 

b10a7f81d73d52ff054c3588825ec04cc53c75f6 2
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.