Alfa Romeo Logo

Modeli

JOŠ JEDNA TROSTRUKA POBJEDA ZA ALFA ROMEO U ANKETI ZA ODABIR „NAJBOLJE MARKE” ČASOPISA AUTO BILD


Čitatelji su odlučili da su modeli Giulia, Stelvio i Giulietta najljepše dizajnirani automobili u svojoj kategoriji. Treći put zaredom Alfa Romeo osvaja pobjedu u kategoriji dizajna za „kompaktni automobil”, „automobil srednje klase” i „kompaktno SUV vozilo”.

 

 

Dizajn Alfa Romeo inspirira i obožavatelje njemačkih automobila. Čitatelji časopisa Auto Bild proglasili su modele marke Alfa Romeo Stelvio, Giulia i Giulietta pobjednicima u kategoriji „dizajn” u anketi za odabir „Najbolje marke”. Kao i 2017. i 2018., Alfa Romeo Stelvio proglašen je najljepše dizajniranim automobilom u kategoriji „kompaktnih SUV vozila”. Sportska limuzina Alfa Romeo Giulia s četvera vrata također je odnijela treću pobjedu zaredom u kategoriji automobila „srednjih dimenzija” za dizajn. Osim toga, Alfa Romeo Giulietta ponovno je zasjela na prvo mjesto kao najljepše dizajniran automobil u kategoriji „kompaktnih automobila”.

 

 

„Posebno me veseli ovaj ponovni uspjeh jer se odnosi na tri različite kategorije vozila. To pokazuje da širok raspon dizajna Alfa Romeo funkcionira savršeno”, kazao je Klaus Busse, rukovoditelj regije EMEA.

 

 

Na osmom izdanju ankete za odabir „najboljih marki”, čitatelji tiskanog i digitalnog izdanja časopisa Auto Bild ocjenjivali su velik broj različitih područja vezanih uz vozila. Među samim vozilima, birati se moglo između 38 većih marki u različitim kategorijama, od malenih automobila do kabrioleta i SUV vozila. U anketi je ukupno sudjelovalo više od 63.000 čitatelja.

12
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.