Alfa Romeo Logo

Modeli

DVOSTRUKA POBJEDA MODELA ALFA ROMEO GIULIA NA NATJEČAJU “SPORT AUTO AWARD”


Čitatelji časopisa SPORT AUTO dali su najviše glasova talijanskoj sportskoj limuzini u dvije kategorije. Model visoke klase Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio broj 1 je uvozno vozilo u kategoriji “proizvodnih limuzina/karavana cijene do 100.000 eura” treći put zaredom. Alfa Romeo Giulia Veloce pobjednik je u klasi uvoznih  “limuzina/karavana serijske proizvodnje cijene do 75.000 eura”

 

Alfa Romeo Giulia na vrhu je popisa čitatelja časopisa SPORT AUTO. U anketi “SPORT AUTO AWARD 2019” odabrali su talijansku sportsku limuzinu kao pobjednika u dvije kategorije. Kao i 2017. i 2018. godine, model visoke klase Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, s benzinskim motorom V6 s turbopunjačem snage 375 kW (510 bruto ks), pobijedio je u kategoriji uvoznih “proizvodnih limuzina/karavana cijene do 100.000 eura”. U klasi “limuzina/karavana serijske proizvodnje cijene do 75.000 eura” čitatelji časopisa SPORT AUTO najveći broj glasova dali su modelu Alfa Romeo Giulia 2.0 Turbo Veloce snage 206 kW (280 ks) koji je tako postao broj jedan uvozni model.

 

“Natječaj “SPORT AUTO AWARD” smatra se glavnim barometrom klasifikacije u industriji sportskih automobila. Još jedan razlog više zbog kojeg sam oduševljena što je model Alfa Romeo Giulia na taj način obilježio ukupno pet pobjeda u toj konkurenciji u protekle tri godine”, kazala je Cristina Mauri, brand menadžerica i rukovoditeljica marketinga za Alfa Romeo i Jeep na ceremoniji dodjele nagrada u Stuttgartu. “Čitatelji časopisa SPORT AUTO još su jednom pokazali koliko vole talijanski dizajn, eleganciju i performanse. S nedavnim redizajnom modela Alfa Romeo Giulia nastavljamo ih inspirirati s našim sportskim automobilima u budućnosti.”

 

Natječaj “SPORT AUTO AWARD” održan je po 27. put. Više od 12300 čitatelja odabralo je svoje favorite među 275 modela vozila u 18 kategorija, svaka s dodatnim rejtingom za uvozne modele, kao i u deset klasa tuniranih vozila.

1
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.