Alfa Romeo Logo

Modeli

ALFA ROMEO ZAJEDNO S DOBROTVORNOM UDRUGOM THEODORA CHILDREN’S CHARITY


  • „Charity Party Theodora”, specijalni događaj za djecu koji su pacijenti onkološke klinike Istituto Nazionale dei Tumori u Milanu održan je prošlog četvrtka.
  • Tehnička i sportska izvrsnost marke Alfa Romeo učinila je ovu jedinstvenu dobrotvornu večeru još uzbudljivijom.

 

Događaj za prikupljanje donacija „Theodora Charity Party” održan je prošlog četvrtka, a marka Alfa Romeo sudjelovala je kao glavni pokrovitelj. Održano na lokaciji „Garage Italia” u organizaciji dobrotvorne udruge Theodora Children’s Charity u suradnji s šefom Carlom Craccom, šefom s Michelinovim zvjezdicama, ovo ekskluzivno događanje na kojem se prikupljao novac u dobrotvorne svrhe donijelo je osmijeh na lica hospitalizirane djece, a popraćeno je posebnim posjetama animatora „Giggle Doctors”.

 

 

Osnovana u Švicarskoj 1993. i aktivna u Italiji od 1995. godine, dobrotvorna udruga Theodora Children’s Charity ima više od 200 animatora „Giggle Doctors” – profesionalnih animatora obučenih za rad na zahtjevnim pedijatrijskim odjelima – u Španjolskoj, Francuskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Bjelorusiji, Turskoj i Hong Kongu.  U Italiji svake godine 32 animatora „Giggle Doctors” donose čaroliju zabave i smijeh za više od 35.000 djece hospitaliziranih na 38 pedijatrijskih odjela. Događanje „Theodora Charity Party” pokrenuto je kako bi se omogućile takve specijalne posjete klinici Istituto Nazionale dei Tumori u Milanu. Od četvrtka 7. veljače Udruga je osnovala nov program posjeta onkološkim, hematološkim i transplantacijskim odjelima bolnice Padua.

 

 

Za tu je prigodu marka Alfa Romeo organizatorima osigurala službeno trkaće odijelo Formule 1 s autogramom Chalresa Leclerca. Osim toga, gosti događanja „Theodora Charity Party” imali su priliku pobliže pogledati model Giulia Quadrifoglio „NRING”, specijalno limitirano izdanje koje obilježava povijesnu vezu iznimno uspješnog spoja marke Alfa Romeo i legendarne njemačke trkače staze Alfa Romeo. Tako je marka Alfa Romeo svojom tehničkom i sportskom izvrsnošću ovu jedinstvenu dobrotvornu večeru učinila još uzbudljivijom.

Untitled-6-1
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.