Alfa Romeo Logo

Modeli

ALFA ROMEO NA SAJMU AUTOMOBILA U ŽENEVI 2017


Automobili Alfa Romeo već više od jednog stoljeća privlače ljude svojim jedinstvenim  talijanskim stilom, a kada uđu u kabinu i upale motor, vozači počnu do kraja cijeniti njihovu sofisticiranu tehnologiju i uživati u neviđenom iskustvu vožnje po bilo kojoj vrsti cesta i u svim vremenskim uvjetima. Iste ove značajke mogu se pronaći u Alfa Romeo „inženjerskim kreacijama” koje će biti prikazane na Sajmu automobila u Ženevi: Stelvio, Giulia, 4C Spider, Giulietta i Mito. Sve su to izuzetni automobili koji izazivaju uzbuđenje na cesti i izvan nje, jer ipak, ova marka je uvijek  bila namijenjena onima koji očekuju da se njihov automobil pretvori iz „korisnog prijevoznog sredstva” u ”pravu emociju”.

 

Alfa Romeo Stelvio: prvi SUV model ove talijanske marke u preko stoljeća dugoj povijesti

 

Zvijezda izložbenog prostora zasigurno će biti Alfa Romeo Stelvio, prvi SUV koji je izašao iz tvornice ove marke i koji, po prvi put u preko stoljeća dugoj povijesti, sada odražava pravi „Alfin duh” u jednom sportskom uslužnom vozilu. Rezultat je automobil koji će čak i najzahtjevnije vozače oduševiti uzbudljivim iskustvom vožnje, te se istovremeno istaknuti u udobnosti i raznovrsnosti koja se očekuje od vozila ove kategorije. Alfa Romeo Stelvio svako putovanje čini jedinstvenim, bilo da uživate u vožnji sami ili u društvu prijatelja i obitelji, zahvaljujući savršenoj kombinaciji užitka vožnje, talijanskog stila i raznovrsnosti.

U ovom švicarskom gradu bit će prikazana ekskluzivna izvedba „First Edition” s 2.0 turbo benzinskim motorom snage 280 KS, koja je uz velike pohvale prije dva mjeseca predstavljena na EMEA tržištu, te dvije nove Super izvedbe, jedna s 2.2-litrenim dizelskim motorom  snage 210 KS i druga s 2.2-litrenim dizelskim motorom snage 180 KS, obje s automatskim 8-stupanjskim mjenjačem i Q4 pogonom na sve kotače. Jedan od automobila također će prikazati ekskluzivne Mopar dodatke u tamnoj, sjajnoj miron boji: „V” prednje maske, pokrovi vanjskih zrcala, stražnja zaštita podvozja i 20” aluminijski kotači. Za kraj, ovaj prizor od kojeg cure sline bit će zaokružen izuzetnim modelom Stelvio Quadrifoglio s 2.9 V6 Twin Turbo benzinskim motorom snage 510 KS, koji je svoj svjetski debi doživio u studenom u Los Angelesu.

1254x600170301_Alfa-Romeo_Stelvio_01_1254x600
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.