Alfa Romeo Logo

Modeli

ALFA ROMEO NA „MILANSKOM TJEDNU DIZAJNA 2017”


Od 4. do 9. travnja Alfa Romeo će prisustvovati većini najvažnijih dizajnerskih događaja.

• 4. travnja ekskluzivnim otvorenjem izložbe „Emozioni Alfa Romeo” u salonu Spazio Zegna slavit će se temeljne vrijednosti marke: ljepota, dizajn, inovacije i tehnologija, a sve 100 % talijansko.

• Zvijezda izložbe bit će Stelvio, prvi SUV marke Alfa Romeo u gotovo stoljetnoj povijesti tvrtke.

 

Započinje Milanski tjedan dizajna u kojem prevladava međunarodni dizajn, a marka Alfa Romeo izlagat će na nekim od najboljih lokacija: Spazio Zegna, na adresi via Savona 56, posebno ukrašen za tu priliku stilskim izričajem ove premium marke koja svojim automobilima i atraktivnim linijama proizvoda, savršenom kombinacijom tradicije, dizajna i performansi,  inspirira i oduševljava diljem svijeta već preko jednog stoljeća.

Goste će dočekati dva modela Alfa Romeo Stelvio, prva dva talijanska modela SUV koja odišu iskonskim „Alfa duhom”, prvi talijanski primjerci takve vrste ikada.

 

„Milanski tjedan dizajna” prestižno je događanje, savršeno usklađeno s DNK kodom marke Alfa Romeo. Uzbuđenje će vrhunac doseći uvečer 4. travnja kada će se u sjedištu marke Zegna otvoriti izložba pod nazivom „Emozioni Alfa Romeo” koja slikama i riječima slavi temeljne vrijednosti marke: ljepotu, dizajn, inovacije i tehnologiju. Od tih istih sastojaka je 2016. godine nastao model Giulia model – nova zaštitni znak marke Alfa Romeo i izvor inspiracije za budućnost, a sada su ponovno rabljeni za neodoljivi model Stelvio, savršeno oblikovani SUV.

 

1254x6001254x600_Alfa-Romeo_Stelvio_19
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.