Alfa Romeo Logo

Modeli

Alfa Romeo Giulia osvojila titulu “Best Car”


  • Giulia je osvojila prvo mjesto u kategoriji srednje velikih uvoznih vozila, prema čitateljima njemačkog automobilskog časopisa “auto motor und sport”.
  • Četvrti put u pet godina, Alfa Romeo Giulia proglašena je najboljom u svojoj kategoriji na dodjeli nagrada “Best Cars Awards” za 2021. godinu.
  • Više od 101.000 čitatelja glasalo je za svoje favorite; izabrali su između 378 modela na njemačkom tržištu.

Još jedna prestižna nagrada za model Alfa Romeo Giulia – automobilski magazin “auto motor und sport” proglasio je za “Best Car 2021”. Po četvrti put u posljednjih pet godina čitatelji su izabrali talijansku sportsku limuzinu kao pobjednicu u kategoriji srednje velikih uvoženih vozila. S 22% glasova, Alfa Romeo Giulia pobijedila je 14 konkurenata. Alfa Romeo Giulietta i Alfa Romeo Stelvio, druga i treći u svojim kategorijama, nadopunjuju uspjeh marke Alfa Romeo u dodjeli nagrada najboljim automobilima “Best Car 2021”.

Četvrta pobjeda Alfe Romeo Giulia u pet godina na dodjeli nagrada za najbolji automobil još je jedan dokaz bezgraničnog entuzijazma među ljubiteljima automobila u Njemačkoj. To pokazuje ne samo pobjedu Giulie, već i visoki poredak modela Stelvio i Giulietta u njihovim kategorijama.

Više od 101.000 čitatelja sudjelovalo je u 45. izdanju natjecanja za “Best Cars”, koje je održao magazin “auto, motor und sport”. Odabirali su između 387 modela, podijeljenih u 11 kategorija, uključujući zasebne nagrade za uvezena vozila. Ovogodišnja dodjela nagrada prvi put je održana virtualno.

cover_image_ar-5fa14057e833e
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.