Alfa Romeo Logo

Modeli

ALFA ROMEO GIULIA I TRI PRVAKA IZ FERRARIJEVOG TIMA: „LA MECCANICA MECCANICA DELLE EMOZIONI” U VIDEO URATKU


Kako bi obilježili talijansku Veliku nagradu, Alfa Romeo slavi Ferrarijev trkaći tim u napetom video uratku u kojem su zvijezde tri službena vozača – Sebastian Vettel, Kimi Räikkönen i Antonio Giovinazzi – u najmoćnijem automobilu koji je brend Alfa Romeo ikad stvorio za vožnju po cestama: model Giulia Quadrifoglio.

 

Film su koncipirali agencija Armando Testa, a producirao Buddy Film. Započinje lijepim pogledom iz zraka na testnu stazu u Balocco (Vercelli) centru za ispitivanja, dok uzbudljiva glazba naglašava adrenalinom nabijen scenarij.

 

Vozači iz Ferrarijevog tima, svaki u moćnoj crvenoj Giuliji Quadrifoglio, izlaze na stazu u napetoj potjeri koja naglašava svu moć i agilnost ovog zadivljujućeg vozila, opremljenog 510 KS 2.9 BiTurbo benzinskim motorom koji osigurava nevjerojatne performanse: brzinu do 307 km/h, ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 3,9 sekunde i 600 Nm okretnog momenta kod 2.500 okretaja u minuti.

 

Kao izričaj nove paradigme Alfa Romea i koncepta „la meccanica delle emozioni“, upečatljiva Giulia Quadrifoglio dobro je upoznata s trkaćom stazom: prethodne godine postavila je rekord kruga za svoju kategoriju (7 minuta i 32 sekunde) na legendarnoj stazi Nürburgring, poznatoj entuzijastima kao „zeleni pakao“.

 

Video pogledajte na našem YouTube kanalu:

1254x6001254x600_170902_AR_slider20copy
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.