Alfa Romeo Logo

Modeli

ALFA ROMEO GIULIA DOBILA JE NAZIV „GAME CHANGER“


  • Alfa Romeo Giulia dobila je naziv „Game Changer“ na dodjeli nagrada Autocar 2017
  • Hvaljen zbog svojih „nevjerojatnih performansi i uzbudljivog rukovanja“

Alfa Romeo Giulia dobila je naziv „Game Changer“ na dodjeli nagrada Autocar 2017. jer je naznačila „potpunu transformaciju jednog od najcjenjenijih imena u svijetu automobila”.

Mark Tisshaw, urednik Autocara, komentirao je: „Ovo ne samo da je najkonkurentnija Alfa Romeo limuzina od pojave posljednje Giulie prije više od pola stoljeća, već ono što je ključno za sve one koji Alfu imaju u svojim žilama, ovo je i najprivlačnija. Zbog svojih nevjerojatnih performansi i uzbudljivog rukovanja, Giulia je sve što biste željeli da Alfa Romeo bude.“

Razvijena od strane najboljih inženjera, dizajnera i stilista unutar FCA, nova Giulia utjelovljuje osnovne elemente koji su Alfa Romeo učinili jednim od najomiljenijih svjetskih automobilskih brandova: prepoznatljivi talijanski dizajn, Inovativni pogonski sklopovi, savršena distribuciju težine, jedinstvena tehnička rješenja i najbolji omjer težine i snage.

 

Autocar kaže da titulu „Game Changer” dobivaju automobili koji „unose nove, više standarde u svoje klase ili se suprotstavljaju konvencijama za dobrobit kupaca“. O modelu Giulia, Autocar kaže: „Giulia je uzbudljivi, jedinstveni i upečatljivi novi član klase koja se obično odlikuje nenametljivom superiornošću”.

1254x6001254x600
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.