DNA

Savršen omjer 50:50 postignut je zahvaljujući optimalnoj raspodjeli težine koja omogućuje najvišu razinu performansi pogona na stražnje kotače na vozilima s motorom sprijeda.

ALFA ™ LINK

Bez iznenađenja u zavojima i kod skretanja zahvaljujući novom sustavu ovjesa. Optimizira efekt filtriranja i omogućuje brzo i precizno upravljanje uz visoke razine bočnog ubrzavanja. Stražnja osovina upotrebljava četverozglobni ili poluzglobni sustav za postizanje visokih performansi, užitak pri vožnji i udobnost.

RASPODJELA TEŽINE

Izvrsni izbori kod dizajna i najnapredniji materijali omogućuju savršeno skladnu raspodjelu težine na dvije osovine, bolji prijenosni omjer i manju sveukupnu težinu kod modela Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio. A sve to zahvaljujući iznimno laganom okviru i pogonskoj osovini od karbonskih vlakana.

SUSTAV RASPODJELE MOMENTA ACTIVE TORQUE VECTORING

Dvije mehaničke spojke s elektroničkim upravljanjem omogućuju optimalnu raspodjelu momenta na dvije stražnje poluosovine. Donosi najbolju trakciju i kontrolu, čak i pri velikim brzinama i na svim vrstama cestovnih površina.

SUSTAV Q4

Zahvaljujući tehnologiji Q4, sustav pogona na sva četiri kotača iz tvrtke Alfa Romeo objedinjuje maksimalnu sigurnost i povišene performanse. Raspodjela momenta u stvarnom vremenu između prednje i stražnje osovine značajno olakšava posao svakoj osobi za upravljačem jer sustav nadzire uvjete na cesti i trakciju.

SUSTAV ZA ZADRŽAVANJE U PROMETNEM TRAKU

Sustav za zadržavanje u prometnom traku upozorava vozača modela Stelvio Quadrifoglio ako vozilo skrene iz svog prometnog traka i omogućuje korektivnu radnju kao pomoć pri automatskom ispravljanju putanje vozila i za njegovo usmjeravanje nazad u njegov prometni trak.

SUSTAV ZA AKTIVNO OTKRIVANJE MRTVOG KUTA

Sustav za aktivno otkrivanje mrtvog kuta pomaže vozaču pri sprječavanju sudara s drugim vozilima iz okolnih prometnih trakova ispravljanjem upravljača i emitiranjem vidljivih upozorenja u retrovizoru.

SUSTAV ZA POMOĆ U PROMETNOJ GUŽVI I NA AUTOCESTI

Zahvaljujući kombiniranju aktivne regulacije brzine i tehnologije centriranja prometnog traka, sustav za pomoć u prometnoj gužvi samostalno regulira brzinu vozila i udaljenost od drugih vozila ispred. Djeluje i kao pomoć za zadržavanje vozila u njegovu prometnom traku, kako na gradskim ulicama tako i na autocesti.

INTELIGENTNI SUSTAV REGULACIJE BRZINE

Inteligentni sustav regulacije brzine kombinira aktivnu regulaciju brzine i sustav za prepoznavanje prometnih znakove kako bi vozaču predložio automatske promjene brzine nakon prepoznavanja prometnih znakova za ograničenje brzine.

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Zahvaljujući sustavu za prepoznavanje prometnih znakova vozač modela Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio informira se u stvarnom vremenu o promjenama brzine i pretjecanju na cesti.

SUSTAV ZA ZADRŽAVANJE PAŽNJE VOZAČA

Sustav za zadržavanje pažnje vozača analizira kretanja vozila i nadzire vrijeme provedeno za upravljačem kako vozač ne bi previdio svoj umor za dugih putovanja.

ANDROID AUTO

Dodatak vašeg pametnog telefona s operacijskim sustavom Android, u potpunosti ugrađen u Infotainment sustav vozila Stelvio Quadrifoglio.

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay vam omogućuje upotrebu aplikacija iPhone putem Infotainment sustava vozila Stelvio Quadrifoglio bez skidanja ruku s kola upravljača.

TELEFON

Povežite svoj pametni telefon putem značajke Bluetooth kako biste pozivali i primali pozive te se koristili funkcijom diktiranja za pisanje ili čitanje tekstova bez skidanja ruku s kola upravljača i pogleda s ceste.

WIDGET / POČETNA STRANICA

Novi Infotainment sustav vozila Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio ima interaktivne widgete, posebno dizajnirane da budu jednostavni, neposredni i intuitivni.

NAVIGATOR

Poboljšani sustav navigacije na modelu Stelvio Quadrifoglio jamči jednostavniji i jasniji prikaz karti i smjerova.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.