Jedinstveni detalji poput upadljivih prednjih odbojnika i uvodnika zraka na poklopcu motora najbolje ističu robusnost modela Stelvio Quadrifoglio.

Upotreba iznimno laganih materijala i neprekidno stremljenje ka savršenoj ravnoteži očituju se kroz nužne i robusne oblike savršeno izjednačene elegancije i dinamičnosti.

Ispušni sustav s četiri cijevi i posebnim izvlakačem zraka savršeno se uklapa u stražnji odbojnik.

V-umetak od karbonskih vlakana na prednjem znaku s tri režnja dodatno je istaknut završnom obradom u izvedbi „dark miron”.

Elektrokromatski, sklopivi bočni retrovizori s elektroničkim podešavanjem, dostupni i s kućištima od karbonskih vlakana.

Na modelu Stelvio Quadrifoglio naplatci od lake legure do 21″ dostupni su s prozirnim premazom ili u poliranoj završnoj obradi s kočionim čeljustima u 4 različite boje ne bi li model izgledao još više sportski.

Nova boja Verde Montreal dodatno naglašava robusne linije modela Stelvio Quadrifoglio.

Sportski ispušni sustav Akrapovič s ispušnim cijevima od karbonskih vlakana (opcija) donosi još upadljiviji i dublji zvuk.

stelvio qv unutrasnjost

Savršen spoj elegancije i dizajna koji će stvoriti snažne emocije kod svake osobe za upravljačem vozila Stelvio Quadrifoglio. Središnja konzola je redizajnirana upotrebom najnaprednije tehnologije i najboljih materijala.

Za unutrašnjost modela Stelvio Quadrifoglio karakteristične su površine od aluminija, karbonskih vlakana, kože i materijala Alcantara®. Unutrašnjost koja vas mami da iskusite sve premium performanse koje ovaj model nudi.

Novi 8,8” Multi-Touch dodirni zaslon intuitivan je i reaktivan. Organizirajte svoje aplikacije kako vam najbolje odgovara u nekoliko jednostavnih klikova. Poboljšan u svakom pogledu, ovaj širok dodirni zaslon omogućuje još jasniji prikaz karata, kontakata i performansi vozila.

Sjedala presvučena kožom i materijalom Alcantara® s mogućnošću namještanja u 8 smjerova imaju i lumbalni oslonac s mogućnošću namještanja u 4 smjera za osiguranje maksimalne udobnosti.

Sustav ozvučenja Harman/Kardon® od 900 W prenosi vibracije na 14 zvučnika i subwoofer za stvaranje savršenog zvuka.

Na potpuno redizajniranoj središnjoj konzoli nalazi se kožom presvučena ručica mjenjača, izrađena od premium materijala, za još bolje iskustvo pri vožnji. Bežični punjač omogućuje vam punjenje telefona bez ijedne žice.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.