Giulietta

PREOKRET U PERFORMANSAMA

Po prvi je puta ALFA TCT dostupan na 1,6-litarskom motoru JTDM-2 od 120 ks. Taj inovativni poluautomatski mjenjač Twin Clutch Transmission s dvostrukom suhom spojkom omogućuje vam biranje sljedeće brzine dok je trenutačna i dalje uključena čime se osigurava stalna isporuka snage prilikom mijenjanja brzina.

PERSONALIZORANJE I POVEZIVANJE

Pomoću nove usluge u živo Uconnect™ kao dijelom osnovne opreme novog modela Alfa Giulietta stalno ste povezani. Sve vam je na dohvatu prstiju zahvaljujući sustavu Alfa Performance na zaslonu u boji osjetljivom na dodir koji vam pruža izvještaje o stanju u prometi u stvarnom vremenu, vijesti i novost i s društvenih mreža te informacije o automobilu.

TOP Giulietta 000_template_full_width

BEZBRIŽNOST

Sigurnost je prva i najvažnija na novom modelu Alfa Giulietta koja je opremljena aktivnim i pasivnim sigurnosnim sustavima: 6 zračnih jastuka, elektronički sustav protiv proklizavanja (ESC) i sustav aktivnog upravljanja Alfa s dinamičkim momentom upravljanja.

VISOKA DEFINICIJA

Snaga zvučnog sustava Bose™ dostupna na novom modelu Alfa Giulietta veća je od 500 W i sastoji se od glavnih zvučnika i subwoofera s 8 kanala omogućavajući da svaki putnik uživa u izvanrednoj i očaravajućoj kvaliteti zvuka u svim uvjetima.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.