Giulietta

POGONSKI SKLOP

Novi model Alfa Giulietta pruža cijeli niz motora napravljenih kako bi zadovoljili sve stilove vožnje: benzinski motori snage od 120 do 240 ks, dizelski motori od 120 do 175 ks.
Novi 1,6-litarski motor JTDM-2 od 120 ks s mjenjačem ALFA TCT predstavlja savršenu ravnotežu performansi i uštede goriva za osobne i poslovne potrebe.

ALFA D.N.A.

Sustav Alfa D.N.A. ekskluzivni je birač načina vožnje za alfa Romeo koji prilagođava performanse vozila stilu vozača i uvjetima na cesti. Tri su načina rada: Dynamic (dinamični), za performanse, Natural (prirodni) za optimalnu uštedu goriva i All-Weather (za sve vremenske uvjete) za suočavanje lošim vremenskim uvjetima i uvjetima slabog prianjanja.

OVJES

Sportski, zabavan pa ipak udoban: novi model Alfa Giulietta opremljen je za pružanje izvornog Alfa Romeo doživljaja u vožnji. Prednji ovjes Macpherson i stražnji ovjes Multilink napravljeni su kako bi pružili izvrsno držanje na cesti i visoku razinu udobnosti. Taj spoj pruža pravi angažman u vožnji bez gubitka na profinjenosti.

TOP Giulietta 0000_template_full_width
Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.