DINAMIČNOST

Savršen omjer 50:50 postignut je zahvaljujući optimalnoj raspodjeli težine koja omogućuje najvišu razinu performansi pogona na stražnje kotače na vozilima s motorom sprijeda.

ALFA™ LINK

Novi patentirani sustav ovjesa optimizira efekt filtriranja i omogućuje brzo i precizno upravljanje uz visoke razine bočnog ubrzavanja. Stražnja osovina upotrebljava četverozglobni ili poluzglobni sustav za postizanje visokih performansi, užitak pri vožnji i udobnost.

SUSTAV RASPODJELE MOMENTA TORQUE VECTORING

Inovativni sustav koji jamči optimalnu raspodjelu momenta između dvaju stražnjih kotača zahvaljujući dvjema mehaničkim spojkama sa elektroničkim upravljanjem. Donosi najbolju trakciju i kontrolu, čak i pri velikim brzinama i na svim vrstama cestovnih površina.

SUSTAV RAZDJELNIKA AERO

Jedina limuzina na svijetu sa sustavom razdjelnika Active Aero: karbonski dodatak smješten ispod prednjeg odbojnika. Otvara se pri brzinama većim od 100 km/h zahvaljujući dvama pokretačima kojima upravlja CDC. Time su zajamčene još veća aerodinamičnost i stabilnost, posebice pri brzom ulasku u zavoje.

DNA PRO

Novi sustav Alfa DNA Pro djeluje zajedno sa sustavom za upravljanje šasijom Alfa Chassis Domain Control kako bi regulirao ponašanje vozila ovisno o odabranom načinu vožnju:

Race: Aktivira superpunjenje i pojačava zvuk ispuha za pružanje osjeta kao na trkaćoj stazi.

Dynamic: povećava osjetljivost kočnice i kola upravljača za sportski osjet pri vožnji.

Natural: upravlja ovjesom za udobniju vožnju.

Advanced Efficiency: deaktivira cilindre za veću učinkovitost.

SUSTAV ZA ZADRŽAVANJE U PROMETNOM TRAKU

Zahvaljujući sustavu za zadržavanje u prometnom traku Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pomaže vam da ne skrenete s puta. Ako vaš automobil počne skretati iz svog prometnog traka, sustav aktivno intervenira ne bi li ga zadržao u ispravnom prometnom traku.

SUSTAV ZA AKTIVNO OTKRIVANJE MRTVOG KUTA

Kako bi se izbjegli bočni sudari s automobilima u paralelnom prometnom traku, sustav za aktivno otkrivanje mrtvog kuta emitira vizualno upozorenje i preuzima aktivnu kontrolu nad upravljačem.

SUSTAV ZA POMOĆ U PROMETNOJ GUŽVI I NA AUTOCESTI

U kombinaciji s funkcijama aktivne regulacije brzine sustav za pomoć u prometnoj gužvi ne samo da samostalno upravlja brzinom vozila kako bi vas zadržao na sigurnoj udaljenosti od vozila ispred, već vam i pomaže da ostanete u svom prometnom traku, kako na gradskim ulicama tako i na autocesti.

INTELIGENTNI SUSTAV REGULACIJE BRZINE

Inteligentni sustav regulacije brzine kombinira funkcije aktivnog regulatora i sustava za prepoznavanje prometnih znakova i vozaču predlaže automatske prilagodbe brzine u skladu s ograničenjima koja očita na prometnim znakovima na cesti.

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE PROMETNIH ZNAKOVA

Model Giulia Quadrifoglio isporučuje se opremljen najnaprednijim sustavom za prepoznavanje prometnih znakova i inteligentnim sustavom upozorenja za brzinu koji upozorava vozače na promjene ograničenja brzine na cesti. Ako je uključen aktivni regulator brzine, brzina se automatski prilagođava dodirivanjem komandi na kolu upravljača

SUSTAV ZA PREPOZNAVANJE UMORA VOZAČA

Sustav za prepoznavanje umora vozača otkriva tragove umora kod osobe za upravljačem vozila Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio tako što nadzire njen stil vožnje i duljinu putovanja te upozorava vozača putem signala upozorenja i prikazom simbola šalice na TFT zaslonu.

ANDROID AUTO

Produžetak vašeg pametnog telefona s operacijskim sustavom Android, u potpunosti ugrađen u Infotainment sustav vozila Giulia Quadrifoglio.

APPLE CARPLAY

Apple CarPlay vam omogućuje upotrebu aplikacija iPhone putem Infotainment sustava vozila Giulia Quadrifoglio bez skidanja ruku s kola upravljača.

TELEFON

Povežite svoj pametni telefon putem značajke Bluetooth kako biste pozivali i primali pozive te se koristili funkcijom diktiranja za pisanje ili čitanje tekstova bez skidanja ruku s kola upravljača i pogleda s ceste.

WIDGET / POČETNA STRANICA

Novi Infotainment sustav vozila Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ima interaktivne widgete, posebno dizajnirane da budu jednostavni, neposredni i intuitivni.

NAVIGATOR

Poboljšani sustav navigacije na modelu Giulia Quadrifoglio jamči jednostavniji i jasniji prikaz karti i smjerova.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.