NAJVAŽNIJI DIO SVEGA JESU EMOCIJE

Motor modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio je 2.9 V6 snage 510 KS s momentom od 600 Nm pri rasponu između 2500 i 5000 o/min. Ovaj je motor iznimno snažan, a opet vrlo lagan jer je u potpunosti izrađen od aluminija. Sparen je s automatskim mjenjačem s 8 brzina koji mijenja brzine u kratkih 150 milisekundi u načinu rada „Race”. Brzine se mijenjaju upotrebom kožom presvučene ručice mjenjača na središnjoj konzoli ili aluminijskih komandi na kolu upravljača.

Tehnički podaci 2.9 V6 BI-TURBO
Vrsta motora V6 90°, potpuno aluminijski
Provrt x hod (mm) 86,5 X 82
Zapremnina (cm3) 2.891
Omjer kompresije 9,3 : 1
Maksimalna snaga kW (KS) pri o/min 375 (510) pri 6.500
Maksimalni okretni moment 600 Pri 2.500 – 5.000
Aktivno upravljanje motorom Deaktivacija cilindra; sustav Start&Stop
Pogonski sustav Pogon na stražnje kotače
Mjenjač Automatski, s 8 brzina
Maksimalna brzina (km/h) 307
Ubrzanje: 0 – 100 km/h (s) 3,9
Potrošnja goriva (gradska/izvangradska/kombinirana) l/100km 11,3/7,3/8,9
Emisije CO2 (g/km) 206
Klasifikacija za zaštitu okoliša Euro 6d-TEMP
Prednji ovjes Sustav ovjesa Alfa™ Link s dvostrukim ramenima i poluvirtualnom upravljačkom osi
Stražnji ovjes Sustav ovjesa Alfa™ Link s okomitom šipkom
Koeficijent vuče (Cd) 0,32
Koeficijent podizanja (Cl) -0,1*

* S uključenim sustavom razdjelnika Alfa Active Aero

Vrijednosti za emisiju CO2 i potrošnju goriva određuju se temeljem postupka mjerenja/usporedbe u ciklusu NEDC, a u skladu s Odredbom (EU) 2017/1152-1153.
Vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva dobivene sukladno važećoj legislativi navedene su redoslijedom koji omogućuje usporedbu podataka o vozilu. Homologacijske vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva možda ne odražavaju stvarne vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva, što ovisi o brojnim čimbenicima vezanim uz, primjera radi ali bez ograničenja na, stil vožnje, vrstu ceste, vremenske uvjete i uvjete na cesti, uvjete upotrebe i opremljenost vozila. Navedene vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva odnose se na verzije vozila s najvećim i najmanjim vrijednostima. Te se vrijednosti mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, odnosno odabranoj opremi i/ili dimenzijama odabranih guma. Navedene vrijednosti emisija CO2and i potrošnje goriva nisu konačne i mogu se mijenjati ovisno o promjenama u ciklusu proizvodnje. Ažurniji podaci bit će dostupni kod odabranih ovlaštenih distributera mreže FCA. U svakom slučaju, službene vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva kupljenog vozila kupcu se dostavljaju zajedno s pratećom dokumentacijom za vozilo.
Kada su vrijednosti emisija CO2 i potrošnje goriva relevantne za izračun poreza i trošarina za vozilo, potrebno se referirati na zakone važeće u svakoj od država.

UVIJEK POVEZANI

Bilo da se radi o povezanosti s vanjskim svijetom ili vašim automobilom, Alfa Connect Services donosi niz usluga povezivanja karakterističnih za model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

MY ASSISTANT

Za upravljačem vozila Giulia Quadrifoglio nikad niste sami. Zahvaljujući funkciji My Assistant možete se povezati s operaterom koji će vam pomoći pri rješavanju hitnih situacija.

MY REMOTE

Počevši od danas sa svojim vozilom Giulia Quadrifoglio možete komunicirati sa svakog mjesta. Zahvaljujući funkciji My Remote na svom vozilu brojne radnje možete izvršavati putem pametnog telefona ili pametnog sata, primjerice možete zaključati ili otključati vrata ili uključiti prednja svjetla.

MY CAR

Prikažite dubinsku analizu važnih podataka o radu vašeg vozila Giulia Quadrifoglio na svom računalu ili pametnom telefonu.

MY WI-FI

My Wi-Fi funkcija je u okviru usluga Alfa Connect Service koja stvara bežičnu mrežu u vozilu Giulia Quadrifolgio koju mogu koristiti svi putnici.

MY THEFT ASSISTANCE

Zaštitite svoje vozilo Giulia Quadrifoglio rabeći funkciju My Theft Assistance koja u slučaju sumnje na krađu ili neovlašteno kretanje vozila šalje obavijesti izravno u aplikaciju Alfa Connect Mobile.

MY NAVIGATION

Uz funkciju My Navigation sljedeća vožnja vozilom Alfa Romeo započet će i prije nego što se ukrcate. Šaljite svoje odredište ili unaprijed odabrane interesne točke izravno sa svog pametnog telefona u Navigator. Tijekom vožnje primajte ažuriranja u stvarnom vremenu o stanju u prometu, vremenskoj prognozi i kamerama za brzinu na cesti pred vama.

Napominjemo da će usluge Customer Care, Vehicle Health Report, At-Home Digital Assistant, Drive Alerts, Vehicle Health Alert, In-Vehicle Notifications, Send & Go, POI Search, Live Weather/ Live Traffic/ Live Speedcams, Last Mile Navigation, Parking/Fuel Finder, Stolen Vehicle Assistance, Theft Alarm Notification biti dostupne kasnije.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.