ALFA ROMEO TONALE

Početak nove Alfa Romeo ere.

FUNKCIONALNA LJEPOTA

Dizajn koji kombinira stilske značajke Alfa Romea, reinterpretirane u ime modernosti i funkcionalnosti, s karakteristikama talijanskog dizajna.

Bočna linija, inspirirana modelom Alfa Romeo GT, prenosi senzualnost i atletizam u karoseriju automobila.

Na prednjoj strani ističe se lebdeći odbojnik, a potpuna LED prilagodljiva Matrix 3+3 prednja svjetla stvaraju nepogrešiv potpis dosljedan najčišćoj Alfa Romeo DNK.

“Teledial” naplatci od lake legure od 20” s dizajnom koji na moderan način reinterpretira temu perforiranog “telefonskog brojčanika” kultnih automobila iz 1960-ih, poput modela 33 Stradale.

Stražnja svjetla tvore sinusnu krivulju koja u potpunosti obavija stražnji dio automobila, čineći ga uistinu jedinstvenim i prepoznatljivim svjetlosnim potpisom.

Talijanska zastava na bočnim retrovizorima čini Tonaleove korijene jasnim i svjetski prepoznatljivim.

CENTRALNO USMJEREN NA VOZAČA

Dizajniran i izrađen kako biste uvijek bili u središtu pozornosti. Prestižni materijali i završna obrada zajedno s neočekivanim pozadinskim osvjetljenjem armaturne ploče stvaraju trenutno Alfa Romeo raspoloženje. Odaberite između Alcantare ili kožnih grijanih i ventiliranih prednjih sjedala. Obje izvedbe su dizajnirane za neprekidnu udobnost i užitak u vožnji podižu na novu razinu. Tonale uvodi tajne talijanskog gostoprimstva u svijet vrhunskih kompaktnih SUV modela.

Sportsko i visokotehnološko okruženje dizajnirano je da bude fokusirano i usmjereno na vozača. “Teleskopska” instrumentna ploča, nazvana “Cannocchiale”, sa 12,3” potpuno digitalnim zaslonom i 10,25” zaslonom osjetljivim na dodir za privlačno iskustvo vožnje bez ometanja, gdje strast i sigurnost koegzistiraju.

Besprijekorno postavljena LED svjetla stvaraju raspoloženje koje osigurava najbolju pozornicu za svako putovanje.

S dvozonskim klima uređajem, odaberite i održavajte dvije neovisne postavke temperature. Čak i ako se vani promijene uvjeti, sustav se automatski regulira, održavajući vašu udobnost konstantnom.

«CANNOCCHIALE» INSTRUMENTNA PLOČA

Alfa Romeo “”teleskopska”” instrumentna ploča: 12,3″” potpuno digitalizirani zaslon, koji se može konfigurirati s više opcija. Primajte upozorenja od aktivnih sigurnosnih sustava, jasno nadzirite informacije o punjenju i postavite navigaciju sprijeda i u sredinu. Osim toga, na raspolaganju su vam tri različita stilska izgleda:
Heritage, inspirirano legendarnim modelima marke, s prepoznatljivim detaljima kao što su obrnuti brojevi na završnom kraju brzinomjera.
Evolved, usklađen s našom vizijom dizajna za budućnost.
Relax, s posebnim naglaskom na udobnost.
Svaki od njih na svoj način govori o tome što znači vidjeti cestu kroz objektiv Alfa Romea.

U DODIRU S BUDUĆNOSTI

Doživite vrhunski informacijsko-zabavni sustav s 10,25” zaslonom osjetljivim na dodir s bežičnim zrcaljenjem zahvaljujući Apple CarPlay i Android Auto™ sučeljima. Zajedno s widgetima i uslugama Alfa Connect™ s glasovnom uslugom Alexa za intuitivni kućni osjećaj čak i na cesti.
Tonale ima sučelje za više zadataka koje je napravljeno kako bi bilo personalizirano. Upotrijebite intuitivni preglednik za podešavanje widgeta s osjećajem koji je kao kod najnovijeg pametnog telefona. Odaberite način prolaska i upravljanja radiom, navigacijom, ADAS-om i mnogim drugim funkcijama vozila. To je vaše putovanje, pa neka bude prilagođeno vašim željama.

ZVUK NOVOG DOBA

Harman Kardon audio sustav sa 14 zvučnika. Uronite u bogate tonove i vibracije jednog od svjetskih proizvođača vrhunskih zvučnika.

Trebate pomoć? Dopustite da vam pomognemo.